INBRAAKBEVEILIGING

Bereik tot 611 alarminstallateurs in Vlaanderen.

  • Ontvang tot 3 offertes
  • Gratis & Vrijblijvend
  • U vergelijkt en beslist

Door gebruik te maken van dit formulier ga je akkoord met ons privacy- en cookiebeleid

Hoe werkt OffertesOnline.be?

  • 1

    Zoek je de juiste vakman voor je alarmsysteem?

    Je wil je goed beveiligen tegen inbraak, maar waar vind je de geschikte vakman voor een goed en betaalbaar alarmsysteem? Hoe vind je een professionele en betrouwbare installateur die actief is in jouw regio, en liefst voor de best mogelijke prijs-kwaliteit?

  • 2

    Je verstuurt je offerteaanvraag via OffertesOnline.be

    Gelukkig bestaat er OffertesOnline.be! Hier kun je je offerteaanvraag, gratis en vrijblijvend, in enkele minuten opstellen en wordt ze automatisch naar alle professionele installateurs uit jouw regio verstuurd. Zo bespaar je veel tijd en moeite!

  • 3

    Je vergelijkt vrijblijvend de verschillende offertes en beslist!

    Professionele alarminstallateurs die geïnteresseerd zijn in je opdracht zullen jou een offerte toesturen, waarna je rustig kunt vergelijken en eventueel een beslissing kunt nemen!

611
ALARMINSTALLATEURS
6
Opdrachten
per maand
7
Offertes
per maand

Recente offerteaanvragen voor alarmsystemen in Vlaanderen

Soort alarmsysteem: Inbraakbeveiliging

Type gebouw: Privé woning

Start werken: Ik wens een draadloos systeem

Projectbeschrijving:

3 gevel woning, 2 deuren en 3 ramen.
Contact via e-mail.
Arrow
Offerteaanvraag uit MACHELEN

Soort alarmsysteem: Camerabewaking

Type gebouw: Privé woning

Start werken: Ja, bekabeling reeds aanwezig

Projectbeschrijving:

We hebben reeds een camera systeem. Maar de technieker die deze plaatste is gestopt hiermee. We zouden dit graag willen laten nakijken en een contact persoon hebben voor in de toekomst.
Arrow
Offerteaanvraag uit Boortmeerbeek

Vind een geschikte installateur in je buurt

Het vinden van de geschikte vakman, en in dit geval alarminstallateur, kan een omslachtig proces zijn dat de nodige tijd in beslag neemt. Zeker wanneer je niet over één nacht ijs wilt gaan bij het kiezen van een vakman waaraan je de beveiliging van je woning of bedrijfspand wilt toevertrouwen. Om de juiste keuze te kunnen maken moet je verschillende offertes kunnen vergelijken om zo tot de juiste keuze te komen die je de beste prijs/kwaliteit voor je inbraakbeveiliging garandeert.

Deze zoektocht begint dus met het vinden van professionele installateurs uit je regio. Daarna moet je hen één voor één aanschrijven met een gedetailleerde omschrijving van je project, hopende dat zij je nadien van een antwoord (en offerte) zullen voorzien. Dit gehele proces kan lang duren, en vergt de nodige inspanningen.

Daarom hebben wij www.offertesonline.be in het leven geroepen.
Omdat dit gehele proces veel sneller kan!

OffertesOnline Werking

Laat je woning of bedrijfspand professioneel beveiligen tegen inbraak!

Via ons platform geef je je offerteaanvraag voor je beveiliging tegen inbraak éénmaal in, en laten we de geïnteresseerde installateurs uit jouw omgeving jou contacteren in plaats van andersom. Op deze manier wordt het verkrijgen van verschillende offertes voor je alarmsysteem snel en eenvoudig.

En dat is niet het enige voordeel... onze service is volledig gratis en vrijblijvend. Met vrijblijvend bedoelen we dat je na het verkrijgen van de verschillende offertes tot niets verplicht bent. Je ontvangt de offertes, je vergelijkt ze, en daarna is de keuze aan jou om te beslissen of je tot een samenwerking overgaat.

Met het gebruik van ons platform heb je niets te verliezen, in tegendeel... je kunt er enkel maar bij winnen!

Twijfel dus niet langer, en vraag nu nog je offertes aan bij alle professionele installateurs uit jouw omgeving... Alvast veel succes met je project!

Heeft u nog een vraag?

OffertesOnline.be heeft een database met daarin een groot deel van de professionele installateurs in Vlaanderen. Wanneer je dus je offerteaanvraag indient voor een goede beveiliging tegen inbrekers, kunnen wij perfect een selectie maken van professionele alarminstallateurs die gelegen zijn in jouw regio en de juiste kwalificaties hebben voor de plaatsing van je alarmsysteem.

Dit kan zéér snel gaan... van zodra we je offerteaanvraag ontvangen, stellen we deze voor aan de gekwalificeerde vakmannen uit jouw regio. Afhankelijk van hoe snel deze bedrijven je offerteaanvraag lezen, kunnen zij zich haast onmiddellijk kandidaat stellen voor de plaatsing van je inbraakbeveiliging en contact met je opnemen voor een offerte. Gemiddeld genomen duurt het maximaal 5 werkdagen alvorens je alle offertes binnen hebt. Sommige zullen vandaag nog binnenkomen, en andere zullen enkele dagen in beslag nemen. Zoals gezegd is dit afhankelijk van hoe snel deze bedrijven je aanvraag bekijken.

Om misbruik te vermijden laten we maximaal 3 bedrijven toe die zich kandidaat kunnen stellen. Dus afhankelijk van hoeveel alarminstallateurs interesse tonen in je offerteaanvraag zal dit aantal schommelen tussen de 0 en 3. Daarom is het belangrijk om je gewenste beveiliging tegen inbrekers zo gedetailleerd als mogelijk te beschrijven, dit verhoogt namelijk de interesse van bedrijven.

De bedrijven die interesse hebben in je opdracht betalen OffertesOnline.be een éénmalig klein bedrag om zich kandidaat te kunnen stellen, en krijgen vervolgens je contactgegevens. Door dat we het aantal kandidaten beperken tot 3, is het zo dat de bedrijven die als eerste interesse tonen diegene zijn die je contactgegevens krijgen. OffertesOnline.be maakt hierbij zelf geen selectie.

Mocht een bepaald bedrijf zéér veel interesse hebben, dan heeft het tevens de mogelijkheid zich exclusief kandidaat te stellen. Dit wil zeggen dat zij als enige je contactgegevens zullen krijgen, en je bij gevolg ook maar één offerte zal ontvangen.

Absoluut! Onze service is geheel gratis en vrijblijvend. Je bent na het ontvangen van de offertes tot niets verplicht, en enkel beter geïnformeerd.

We raden je aan om je opdracht zo gedetailleerd als mogelijk op te stellen, dit verhoogt namelijk de interesse bij de installateurs uit jouw regio. Naast de vooropgestelde vragen, en je contactgegevens, is het belangrijk om de beschrijving van het te plaatsen alarmsysteem ook zo uitgebreid als mogelijk te maken.

Vind een geschikte installateur uit je buurt door vrijblijvend meerdere offertes te vergelijken:
  • Ontvang tot 3 offertes
  • Gratis & Vrijblijvend
  • U vergelijkt en beslist

Waarom een inbraakbeveiliging laten installeren?

Tegenwoordig worden meer en meer mensen geconfronteerd met een inbraak in hun woning of bedrijfspand, en kennen ze meerdere personen in hun familie of vriendenkring die reeds het slachtoffer waren van een inbraak. Zo wordt er om de zeven minuten ergens in België ingebroken en enkel je huis goed afsluiten volstaat niet meer om de inbrekers buiten te houden. Met een goede inbraakbeveiliging kun je gelukkig deze inbrekers weren en je waardevolle spullen, erfstukken en emotionele herinneringen afdoend beschermen. De gewenste efficiëntie en extra veiligheid voor je persoonlijke eigendommen, hoeft daarbij niet altijd duur te zijn. Dankzij de laatste ontwikkelingen heb je verschillende opties om je inbraakbeveiliging op maat te laten maken voor jouw woning. Zo bepaal je zelf hoever je wil gaan in het beschermen van je huis, bedrijfspand of onderneming. Wens je een camerabewaking, gepantserde deuren, en sensoren? Wens je beveiligde sloten en cilinders, of een toegangscontrole met een parlofoon en videofonie systeem? Of verkies je liever een geïntegreerd alarmsysteem dat wordt aangestuurd door je domotica? De mogelijkheden voor een goede inbraakbeveiliging zijn zeer ruim, en ze bevatten een groot gamma aan hoogwaardige technologische inbraaksystemen, bewakingscamera’s, veiligheidssloten, buitensirenes, bewegingsmelders, veiligheidsrolluiken, brandbeveiliging en nog vele andere toepassingen. Onderzoekcijfers hebben uitgewezen dat een goede inbraakbeveiliging de inbrekers afschrikt en dat hun pogingen om in te breken in een beveiligde huis met bijna negentig procent worden gereduceerd. Een professionele alarminstallateur kan je adviseren bij het samenstellen van je beveiliging en je een op maat gemaakte inbraakbeveiliging en preventie aanbieden. Via offertesonline.be kun je vrijblijvend enkele alarminstallateurs uit jouw regio of omgeving contacteren voor adviezen, offertes of informatie. Ze zullen je graag verder helpen!

inbraakbeveiliging installeren

Mogelijke soorten inbraakbeveiliging

HD camera als inbraakbeveiliging

HD camera’s

Naast de toegangscontrole vormt de camerabewaking een belangrijk onderdeel van je alarmsysteem. De meest gebruikte beveiligingscamera’s zijn HD camera’s die beelden maken in High Definition. Er bestaan ook bekabelde analoge bewakingscamera’s die goedkoper zijn, maar door de ruis op de kabel leveren ze minder scherpe camerabeelden op. HD beelden worden opgenomen op een recorder en je kunt de beelden integreren in je netwerk of je internetverbinding. De beeldkwaliteit van je camerabeelden hangt af van het aantal pixels dat je HD toestel kan weergeven. Bij een mini camera is de kwaliteit van de beelden minder zuiver, terwijl dit bij een bullet of dome camera veel hoger ligt. De kwalitatieve IP bewakingscamera maakt dan weer gebruik van een HD, een dual HD-SDI of een UHD (Ultra High Definition) ondersteuning, waardoor de IP bewakingscamera haarscherpe beelden aflevert. Bij een inbraakbeveiliging met camerabewaking wordt er meestal gekozen voor een combinatie van HD en IP camera’s, die zowel buiten als binnen kunnen geplaatst worden. De prijzen kunnen sterk variëren naargelang de resolutie, de zoom en rotatie mogelijkheid, en de infrarood functie. De meest voor de hand liggende plaatsen voor je beveiliging zijn de voordeur en de achterdeur, maar ook garages, tuinen, parkings of loodsen kunnen in de beveiligingssystemen worden geïntegreerd. Voor meer informatie over de werking en de verschillende opties van HD camera’s, kun je contact opnemen met de professionele alarminstallateurs uit je regio voor enkele vrijblijvende offertes!

bullet camera als inbraakbeveiliging

Bullet camera

Een bullet is een duidelijk gerichte camera die vast of bestuurbaar wordt geplaatst als buitencamera. Door de stevige behuizing  is hij duidelijk zichtbaar gericht, waardoor de inbrekers weten dat ze gefilmd worden. Door de zichtbare plaatsing aan je deur, zowel voordeur als achterdeur, zullen de inbrekers eieren voor hun geld kiezen en op zoek gaan naar een andere doelwit. Zo kun je preventief inbrekers weren en voorkom je dat je waardevolle spullen worden gestolen. De HD bullet bewakingscamera’s kunnen gemakkelijk verdraaid worden, en ze kunnen eveneens voorzien worden van een infrarood of een in- en uitzoom functie. Een bullet camera is waterdicht en goed bestand tegen vuil en stof zodat je de lens nauwelijks hoeft te reinigen. Meestal worden de bullet toestellen gericht op de deur en de andere toegangen en worden ze voorzien van een breedhoek lens zodat ze een zo ruim mogelijk beeld kunnen weergeven. Hou er wel rekening mee dat je bewakingscamera geen beelden mag nemen van de openbare weg en dat je de wetgeving in verband met de privacy en de camerabewaking moet respecteren. Wens je meer informatie over de bullet HD mogelijkheden voor jouw woning of bedrijf? Neem hier contact op met de lokale alarminstallateurs uit je regio voor enkele vrijblijvende adviezen of offertes!

dome camera als inbraakbeveiliging

Dome camera

HD dome camera’s zijn herkenbaar aan hun glazen bol, die meestal verdonkerd is om de stand van de beveiligingscamera te camoufleren. Zo kan een buitenstaander niet zien naar waar de bewakingscamera gericht staat en lijkt het alsof hij allround opnames maakt. Een dome bewakingscamera is niet zo geliefd bij de inbrekers omdat ze niet kunnen inschatten of ze in het zicht van de bewakingscamera opereren of niet. De dome is niet zo robuust als een bullet camera en kan meer discreet opgesteld worden indien gewenst. Dome camera’s worden daarom ook vaak gebruikt als indoorcamera en door hun ronde vorm kunnen deze beveiligingscamera’s zowel tegen het plafond als tegen de muur geplaatst worden. Sommige dome bewakingscamera’s bezitten een 360 graden rotatie en ze kunnen vanaf afstand bediend worden via je smartphone indien ze gekoppeld zijn aan je alarmsysteem netwerk. Bij een discrete plaatsing weet de inbreker niet dat hij gefilmd wordt, maar wordt je zelf wel verwittigd dat er een inbraak is in jouw woning. Als buitencamera is niet elke dome zo waterproof als een bullet camera en ze zijn ook gevoeliger voor vuil, waardoor je de bewakingscamera af en toe zult moeten reinigen. Heb je interesse in een inbraakbeveiliging met dome camera’s voor jouw woning of bedrijfspand? Contacteer de professionele alarminstallateurs uit je regio en vraag naar enkele vrijblijvende offertes!

IP camera als inbraakbeveiliging

IP camera

De hoogwaardige IP HD camera’s worden steeds gekoppeld aan een bepaald detectie- beveiligings- of alarmsysteem. IP staat voor Internet Protocol en het geeft de koppeling weer van bepaalde controlemechanismen tussen de internettechnologie en security. De slimme IP camera’s zijn verbonden aan een monitor en ze kunnen zelfstandig of synchroon met andere HD beveiligingscamera’s werken. IP camera’s kunnen zowel binnen als buiten gebruikt worden als dome of als bullet camera. Via je netwerk kun je de IP camera’s altijd volgen en de camerabeelden vanaf afstand bekijken. Ook het in- en uitzoomen of het roteren kun je met je smartphone perfect beheren. Een IP camera kan zowel bekabeld als draadloos zijn. Een bekabeling is goedkoper en ze bieden een stabiele verbinding. De draadloze IP camera’s zijn duurder in aankoop, maar ze vereisen geen breekwerken voor je camerabewaking. Met hun scherpe beeldweergave, bestuurbaarheid en connectiviteit, leveren IP bewakingscamera’s een kwalitatieve toevoeging en bieden ze een uitstekende camerabewaking aan voor gans jouw woning. Ze beschermen niet alleen je woning, maar ze zorgen ook voor extra veiligheid tegen inbraken, brand of toegang. Bijkomend heb je verschillende opties zoals een connectie bij een aanbeller aan je deur, geconnecteerde rookmelders en alarmsignalen, of zelfs een interventie via meldingen bij de politie. Ontdek het grote aanbod aan IP camera’s bij je regionale alarminstallateurs en vraag enkele vrijblijvende offertes aan! 

nachtzichtcamera als inbraakbeveiliging

Nachtzichtcamera

Naast een goede beeldkwaliteit verwacht je van je bewakingscamera natuurlijk ook dat hij ‘s nachts operationeel is. Toch bezitten niet alle analoge of HD camera’s een ingebouwde nachtzichtcamera, en zonder een lichtversterker of bijkomende nachtzicht opties zullen ze dan ook weinig kunnen verrichten ‘s nachts. Daarom kies je best voor een HD bullet of dome camera met lichtversterking, of voor een camera met infrarood. Een kwaliteitsvolle bewakingscamera met (starlight) lichtversterking heeft genoeg aan een klein beetje lichtinval om ‘s nachts scherpe kleurbeelden te kunnen weergeven. De minimale hoeveelheid licht bedraagt hiervoor amper 0,005 Lux. Infrarood beveiligingscamera’s hebben zelfs geen lichtinval nodig om te kunnen functioneren. Infrarood zet warmtestraling om in warmtebeelden of thermische beeldvorming, waardoor je ook ‘s nachts mensen en dieren kunt waarnemen. De huidige thermische nachtzichtcamera’s zijn zeer accuraat en leveren scherpe beelden op zodat je ook in het donker jouw woning afdoende kunt beschermen. Goede nachtzichtcamera’s zijn dus onontbeerlijk bij elke inbraakbeveiliging of alarminstallatie en ze zorgen ervoor dat je ook ‘s nachts zorgeloos kunt genieten van je rust, zonder angst voor diefstal of inbraken. Voor meer informatie over een beveiliging met nachtzichtcamera’s, kun je hier contact opnemen met de gespecialiseerde experten uit jouw regio!

draadloze camera als inbraakbeveiliging

Draadloze camera’s

Indien je steeds een stabiele verbinding wenst, dan kun je je bewakingssysteem volledig laten bekabelen. Het nadeel van een kabelverbinding is dat je je leidingen moet inslijpen in je muren, of dat je bijkomende breekwerken dient uit te voeren. Daarom dat de meeste mensen voor hun beveiliging draadloze camera’s gebruiken, die ze zonder al te veel problemen kunnen plaatsen en/of verplaatsen. De meeste draadloze gekozen veiligheidscamera's zijn HD camera’s, maar de betere draadloze IP veiligheidscamera’s hebben een HD-SDI of een UHD ondersteuning, waardoor ze haarscherpe camerabeelden weergeven. Zelfs wanneer je reeds bekabelde beveiligingscamera’s hebt, dan kun je deze connecteren met bijkomende draadloze uitbreidingen via een hybride systeem. Voor een draadloos systeem is een stabiel netwerk wel noodzakelijk, en je versterkt best de wifi verbinding van jouw woning. Voor een nog beter resultaat kun je je bewakingscamera's koppelen aan een LAN adapter. Het meest geschikt is een ethernet adapter die zorgt voor een stabiele verbinding van al je toestellen. Draadloze camera’s zijn iets duurder dan de bekabelde bewakingscamera’s en de prijsverschillen kunnen zeer uiteenlopend zijn. Voor de beste gesofisticeerde topcamera’s, zal je beduidend meer moeten betalen, maar ze leveren dan ook de meest kwaliteitsvolle camerabeelden op. Ook de infrarood, rotatie- of zoomfuncties van de bewakingscamera kunnen de prijs beïnvloeden. Voor alle informatie over draadloze systemen en hun verschillende opties, kun je hier vrijblijvend terecht bij enkele professionele alarminstallateurs uit jouw regio!

bewegingsmelder als inbraakbeveiliging

Bewegingsmelders

In de meeste gevallen wordt een inbraakbeveiliging voorzien van een camerabewaking en een toegangscontrole, maar tegenwoordig worden er ook meer en meer bewegingssensoren toegevoegd aan de alarmsystemen. Een bewegingssensor of detector maakt gebruik van infraroodgolven en de sensor zal alarm slaan wanneer er een verandering in het infrarood veld wordt waargenomen. De bewegingssensoren worden door de alarminstallateur gericht naar de beoogde detectiezone langs waar een eventuele inbreker kan toeslaan. Door een juiste plaatsing  kan de sensor een bepaalde deur of zone beveiligen. De sensoren kunnen zowel in je woning, werkplaats, garage of onderneming geplaatst worden. Wanneer er een bepaalde, vooraf ingestelde, infrarood waarde wordt overschreden, zal het alarm afgaan. Dit kan gebeuren door een sirene, belsignaal en/of zwaailicht, maar slimme bewegingssensoren kunnen ook de lichten laten knipperen, de rolluiken openen, de audio loeihard laten spelen, of juist al je sloten vergrendelen zodat de inbreker, of inbrekers, niet kunnen ontsnappen. Anderzijds kun je ook kiezen voor stille bewegingssensoren die de bewakingsfirma of de politie alarmeren via een stil signaal. Je kunt elke melding ook binnen krijgen op je mobiel toestel zodat je onmiddellijk op de hoogte wordt gebracht van een alarm in jouw woning of onderneming. Naast de particuliere eengezinswoningen en appartementen treffen we de bewegingssensoren ook vaak aan bij de alarminstallaties van kantoren, magazijnen of bedrijven. Verder bestaan er ook nog goedkopere preventieve bewegingsmelders die geplaatst worden in de tuin en die licht geven bij een bepaalde beweging. Deze bewegingsmelders dienen voornamelijk om inbrekers voorafgaandelijk af te schrikken en ze bieden een extra beveiliging naast je toegangscontrole. Wens je meer inlichtingen over de verschillende soorten bewegingssensoren en hun prijzen? Neem dan contact op met onze lokale alarmsystemen installateurs uit je omgeving! Ze zullen je graag helpen!

toegangscontrole als inbraakbeveiliging

Toegangscontrole

Een goede inbraakbeveiliging begint in de eerste plaats met het beveiligen van de toegang tot je woning. Door het gebruik van anti-inbraak sloten voor je ramen en deuren, bemoeilijk je het werk van een inbreker al aanzienlijk, en ook een goede permanente of aanspringende verlichting kan preventief al veel voorkomen. Daarnaast vormt een parlofoon of videofonie systeem ook een extra bewaker van je voordeur, waarbij je vanaf afstand kunt horen of zien wie er aan je voordeur aanbelt. Maar het kan allemaal nog veel professioneler waarbij we denken aan bijkomende magneetcontacten, bewakingscamera’s, bewegingssensoren, nummerplaatherkenning, slagbomen, automatische slot vergrendelingen van poorten, en alarmcodes in je inbraakbeveiliging. Zo kan een magneetcontact op een raam of deur een alarm activeren wanneer ze geopend worden, of kun je je ramen voorzien van glasbreukdetectors. Ook voor bedrijven of een onderneming vormt een toegangscontrole een wezenlijk onderdeel van hun beveiliging. Kantoren en bedrijven kunnen hun toegangscontrole koppelen aan magneetbadges, digitale codeklaviers, metaaldetectors, aanwezigheidscontroles, automatische sloten, veiligheid cilinders, of biometrische herkenningen, voor een optimale uitbating en beveiliging. Voor super beveiligde zones kunnen er zelfs irisscans of vingerprints geïnstalleerd worden om de toegang te krijgen tot de beveiligde zones, of kan er een gewapende deur worden geïnstalleerd. Met een gewapende deur maak je het elke inbreker moeilijk. Niet alleen kan de deur niet geforceerd worden, ook het extra beveiligd slot zorgt ervoor dat meerdere grendelpinnen van de gewapende deur worden verankerd. Een kwalitatieve toegangscontrole verhoogt je inbraakbeveiliging en ze kan perfect aangevuld of gecombineerd worden met een bijkomende camerabewaking. Via offertesonline.be kun je vrijblijvend enkele offertes aanvragen bij de professionele alarminstallateurs uit je regio!

alarmcentrale inbraakbeveiliging

Alarmcentrale

Bij een uitgebreid beveiligingssysteem worden al je alarm en veiligheidselementen gekoppeld aan een centraal bedieningssysteem. Alle beelden, impulsen, alarmen of bewegingen worden daarbij in je alarminstallatie opgenomen en bewaard. Indien gewenst kun je hierbij je alarmeringen automatisch koppelen aan een alarmcentrale. Deze alarmcentrale zal dan bij een inbraakalarm verwittigd worden via de vaste lijn, over het internet of via de GSM. Meestal worden deze alarmcentrales uitgebaat door een veiligheidsfirma, maar je kunt ook een rechtstreekse verbinding aanvragen bij de alarmcentrale van de politie. Bij de installatie zal de alarminstallateur al de te verwittigen telefoonnummers voorprogrammeren in de communicatiewijzer van je bedieningspaneel. Bij het ontstaan van een alarm worden al deze nummers dan automatisch opgeroepen of verwittigd. Hou er rekening mee dat misbruiken of foutieve handelingen aanleiding kunnen geven tot bijkomende kosten of boetes in geval je de politie nodeloos oproept. Bij een invoer van een foutieve code of het per ongeluk activeren van het alarm, verwittig je in dit geval best zo snel mogelijk de alarmcentrale. Voor al de verschillende opties van een alarmcentrale, kun je vrijblijvend onze alarminstallateurs contacteren voor offertes, adviezen en verdere informatie!

beveiligingssloten als inbraakbeveiliging

Beveiligingssloten

Naast de alarmen, bewegingssensoren, camerabewaking en je toegangscontrole, vormt een goede beveiliging van alle sloten ook een belangrijk aspect binnen je inbraakbeveiliging. De meeste inbraken worden nog steeds uitgevoerd via een deur, zowel voor- als achterdeur, en naast een goede bewakingscamera of een inbraakalarm kun je de inbrekers ook zeer snel ontmoedigen door goede en degelijke beveiligde sloten en cilinders. Met een uniek gecertificeerd beveiligd (cilinder) slot bescherm je elke deur tegen lockpicking, sleutelbreuk en antikerntrek, zonder dat je deur aan elegantie moeten inboeten. Beveiligde sloten met een veiligheidscilinder, veiligheidsbeslag of een driepuntslot, vormen zo een wezenlijk onderdeel van een goede inbraakbeveiliging. Naast goede beveiligde sloten voor je deuren, kun je ook je ramen door de alarminstallateur laten beveiligen met bijkomende sloten, vergrendelbare raamkrukken, paddenstoelnokken of raamblokken. Met gelaagd glas is het ook moeilijk om in te breken omdat het glas niet in stukken zal breken. Door een goede vergrendeling van al je ramen en deuren, voorkom je dat de inbrekers zich een toegang kunnen verschaffen tot jouw woning en kun je een diefstal of bedreiging voorkomen. In combinatie met de andere voorzieningen van je inbraakbeveiliging, kun je zo je woning inbraakvrij houden en blijven al je bezittingen gevrijwaard. Voor offertes en adviezen over alle type van beveiligde sloten, verwijzen we je graag door naar de gediplomeerde installateurs uit jouw regio!

brandbeveiliging

Brandbeveiliging

Een inbraakbeveiliging dient in de eerste plaats om de inbrekers buiten te houden maar ze kan ook perfect gecombineerd worden met een brandbeveiliging. Bij een brandbeveiliging worden er in je woning geïntegreerde rookdetectors en koolmonoxide detectors geplaatst, waardoor beginnende rook, brand of koolmonoxide snel wordt waargenomen. Via een professioneel branddetectiesysteem met hoogtechnologische rook- en branddetectors, word je zo onmiddellijk verwittigd bij gevaar en/of wordt er ook een signaal uitgestuurd naar de alarmcentrale. Een brandbeveiliging kan ook gekoppeld worden aan de waarnemingscamera’s van je inbraakbeveiliging,  zodat je bij een detectie ook de ernst van de situatie kunt inschatten. Ook voor koolmonoxide bestaan er hoogwaardige detectoren die je onmiddellijk verwittigen indien er een te hoge concentratie van koolmonoxide wordt waargenomen. Door je huis te beschermen met deze detectoren, vermijd je dat er CO-vergiftigingen kunnen worden opgelopen. Een brandbeveiliging of een koolmonoxide detectie kun je zowel bekabeld als draadloos verkrijgen en vaak worden ze mee geïntegreerd in je alarminstallatie. Voor meer informatie over een brandbeveiliging, kun je hier de professionele installateurs uit jouw regio contacteren! Ze zullen je graag van dienst zijn!

Op zoek naar een installateur uit je regio om een vrijblijvende offerte te maken voor je inbraakbeveiliging?
  • Ontvang tot 3 offertes
  • Gratis & Vrijblijvend
  • U vergelijkt en beslist

Wat zijn de gemiddelde prijzen voor een inbraakbeveiliging?

HOE WORDT DE PRIJS VOOR EEN INBRAAKBEVEILIGING BEPAALD?

Wil je inbrekers weren uit je huis, kantoor, bedrijf of onderneming, dan zal je de nodige investeringen moeten doen. De vraag is hoeveel geld je wil spenderen aan de beveiliging van je eigendom of pand. Soms kan de plaatsing van een eenvoudige alarminstallatie de inbrekers al afschrikken, maar de echte doorwinterde inbrekers laten zich hier niet door afschrikken. Door het plaatsen van HD beveiligingscamera's met een nachtzichtfunctie, kun je je beveiliging verder uitbreiden. Goede kwalitatieve beelden en opnames kosten echter geld en de keuze aan goede beveiligingscamera's maakt het niet makkelijk. Ook magneetsluitingen, beveiligde sloten en cilinders, sensoren, en connecties met een aangesloten alarmcentrale kunnen geïntegreerd worden in je beveiligingssysteem.

Indien je niet onmiddellijk een klaar beeld hebt, kun je contact opnemen met de specialisten uit je omgeving. Zo kun je samen kijken welke beveiligingsopties het best passen bij je woning of je bedrijf, en dit in overeenstemming met je budget. Vraag zeker ook enkele gratis offertes aan bij de alarminstallateurs. Het helpt om een idee te krijgen van de kosten en je kunt de verschillende producten met elkaar vergelijken. Via de onderstaande link kun je enkele prijsvoorstellen vrijblijvend aanvragen.

Prijzen inbraakbeveiliging

Type alarmsysteem
Prijs
Basis alarmsysteem bekabeld geplaatst
€ 800 - € 1200
Basis alarmsysteem draadloos geplaatst
€ 600 - € 1000
Uitgebreid alarmsysteem bekabeld geplaatst
€ 1200 - € 1700
Uitgebreid alarmsysteem draadloos geplaatst
€ 800 - € 1400
Analoge camera
€ 50 - € 100
Analoge camera HD
€ 50 - € 200
Bullet camera
€ 40 - € 250
Dome camera
€ 40 - € 200
IP camera
€ 100 - € 1000
Nachtzichtcamera
€ 40 - € 600
Bewegingsmelder
€ 30 - € 200
Rookmelders
€ 40 - € 100
Parlofoon
€ 150 - € 700
Parlofoon met camera
€ 300 - € 800
videofoon
€ 300 - € 1400
Videofoon met IP camera
€ 400 - € 2000
Videofoon met toegangscontrole
€ 800 - € 4000
Op zoek naar een installateur uit je regio om de prijs voor je inbraakbeveiliging te ontdekken?
  • Ontvang tot 3 offertes
  • Gratis & Vrijblijvend
  • U vergelijkt en beslist
611 installateurs in uw regio!