Je wil een alarminstallatie laten installeren, maar waar vind je de geschikte vakman voor een goed en betaalbaar alarmsysteem? Hoe vind je een professionele en betrouwbare installateur die actief is in jouw regio, en liefst voor de best mogelijke prijs-kwaliteit?
Gelukkig bestaat er OffertesOnline.be! Hier kun je je offerteaanvraag voor je alarmsysteem, gratis en vrijblijvend, in enkele minuten opstellen en wordt ze automatisch naar alle professionele installateurs uit jouw regio verstuurd. Zo bespaar je veel tijd en moeite!
Professionele alarminstallateurs die geïnteresseerd zijn in je bekabeld of draadloos alarmsysteem zullen jou een offerte toesturen, waarna je rustig kunt vergelijken en eventueel een beslissing kunt nemen!
Soort alarmsysteem: Inbraakbeveiliging
Type gebouw: Privé woning
Start werken: Ik wens een draadloos systeem
Projectbeschrijving:
Soort alarmsysteem: Camerabewaking
Type gebouw: Privé woning
Start werken: Ja, bekabeling reeds aanwezig
Projectbeschrijving:
Het vinden van de geschikte vakman, en in dit geval alarminstallateur, kan een omslachtig proces zijn dat de nodige tijd in beslag neemt. Zeker wanneer je niet over één nacht ijs wilt gaan bij het kiezen van een vakman waaraan je je alarminstallatie wilt toevertrouwen. Om de juiste keuze te kunnen maken moet je verschillende offertes kunnen vergelijken om zo tot de juiste keuze te komen die je de beste prijs/kwaliteit voor je bekabeld of draadloos alarmsysteem garandeert.
Deze zoektocht begint dus met het vinden van professionele installateurs uit je regio. Daarna moet je hen één voor één aanschrijven met een gedetailleerde omschrijving van je project, hopende dat zij je nadien van een antwoord (en offerte) zullen voorzien. Dit gehele proces kan lang duren, en vergt de nodige inspanningen.
Daarom hebben wij www.offertesonline.be in het leven geroepen.
Omdat dit gehele proces veel sneller kan!
Laat je bekabeld of draadloos alarmsysteem professioneel installeren!
Via ons platform geef je je offerteaanvraag voor je alarminstallatie éénmaal in, en laten we de geïnteresseerde installateurs uit jouw omgeving jou contacteren in plaats van andersom. Op deze manier wordt het verkrijgen van verschillende offertes voor je alarmsysteem snel en eenvoudig.
En dat is niet het enige voordeel... onze service is volledig gratis en vrijblijvend. Met vrijblijvend bedoelen we dat je na het verkrijgen van de verschillende offertes tot niets verplicht bent. Je ontvangt de offertes, je vergelijkt ze, en daarna is de keuze aan jou om te beslissen of je tot een samenwerking overgaat.
Met het gebruik van ons platform heb je niets te verliezen, in tegendeel... je kunt er enkel maar bij winnen!
Twijfel dus niet langer, en vraag nu nog je offertes aan bij alle professionele installateurs uit jouw omgeving... Alvast veel succes met je project!
OffertesOnline.be heeft een database met daarin een groot deel van de professionele installateurs in Vlaanderen. Wanneer je dus je offerteaanvraag indient voor je alarminstallatie, kunnen wij perfect een selectie maken van professionele alarminstallateurs die gelegen zijn in jouw regio en de juiste kwalificaties hebben voor de plaatsing van je bekabeld of draadloos alarmsysteem.
Dit kan zéér snel gaan... van zodra we je offerteaanvraag ontvangen, stellen we deze voor aan de gekwalificeerde vakmannen uit jouw regio. Afhankelijk van hoe snel deze bedrijven je offerteaanvraag lezen, kunnen zij zich haast onmiddellijk kandidaat stellen voor de plaatsing van je alarmsysteem en contact met je opnemen voor een offerte. Gemiddeld genomen duurt het maximaal 5 werkdagen alvorens je alle offertes binnen hebt. Sommige zullen vandaag nog binnenkomen, en andere zullen enkele dagen in beslag nemen. Zoals gezegd is dit afhankelijk van hoe snel deze bedrijven je aanvraag bekijken.
Om misbruik te vermijden laten we maximaal 3 bedrijven toe die zich kandidaat kunnen stellen. Dus afhankelijk van hoeveel alarminstallateurs interesse tonen in je offerteaanvraag zal dit aantal schommelen tussen de 0 en 3. Daarom is het belangrijk om je alarminstallatie zo gedetailleerd als mogelijk te beschrijven, dit verhoogt namelijk de interesse van bedrijven.
De bedrijven die interesse hebben in je opdracht betalen OffertesOnline.be een éénmalig klein bedrag om zich kandidaat te kunnen stellen, en krijgen vervolgens je contactgegevens. Door dat we het aantal kandidaten beperken tot 3, is het zo dat de bedrijven die als eerste interesse tonen diegene zijn die je contactgegevens krijgen. OffertesOnline.be maakt hierbij zelf geen selectie.
Mocht een bepaald bedrijf zéér veel interesse hebben, dan heeft het tevens de mogelijkheid zich exclusief kandidaat te stellen. Dit wil zeggen dat zij als enige je contactgegevens zullen krijgen, en je bij gevolg ook maar één offerte zal ontvangen.
Absoluut! Onze service is geheel gratis en vrijblijvend. Je bent na het ontvangen van de offertes tot niets verplicht, en enkel beter geïnformeerd.
We raden je aan om je opdracht zo gedetailleerd als mogelijk op te stellen, dit verhoogt namelijk de interesse bij de installateurs uit jouw regio. Naast de vooropgestelde vragen, en je contactgegevens, is het belangrijk om de beschrijving van het te plaatsen alarmsysteem ook zo uitgebreid als mogelijk te maken.
Om de haverklap is er in België en Nederland een inbraak en worden er waardevolle bezittingen zoals computers, televisietoestellen, geld, fietsen, machines of dierbare erfstukken gestolen. Bij bijna negentig procent van de inbraken merken we echter dat het gaat om woningen die nog geen alarminstallatie, alarmsysteem of inbraakbeveiliging hebben. Logisch dat deze woningen zonder camerabeveiliging, beveiligingssloten, anti-inbraakglas, sensoren, alarmen of toegangscontroles, het geliefkoosde werkterrein zijn voor inbrekers en vandalen. Inbrekers kiezen nu eenmaal voor de weg met de minste weerstand en een huis zonder alarminstallatie of alarmsysteem, is dan ook een kolfje naar hun hand. Blijkbaar moeten sommige mensen eerst geconfronteerd worden met een inbraak vooraleer ze een investering willen doen op het gebied van veiligheid. Nochtans hoeft een alarminstallatie of alarmsysteem niet altijd zo duur te zijn en bestaan er verschillende gradaties en prijsklassen om je eigendom te beveiligen. Zo kun je je woning voorzien van een goede en beveiligde toegangscontrole door een parlofoon of videofoon te laten plaatsen. Ook enkele goede beveiligingssloten met een alarmcode kunnen al veel soelaas brengen. Natuurlijk biedt een uitgebreid alarmsysteem met bewakingscamera’s, contactmagneten, sensoren, brandmelders, veiligheidsrolluiken en/of een buitensirene, een veel grotere garantie dat er nooit een inbraak zal plaatsvinden in je woning, maar door een zorgvuldige invulling van je alarminstallatie voorkom je al veel onheil. Het feit dat je al beschikt over een alarminstallatie of alarmsysteem schrikt vele inbrekers af waardoor ze je woning of bedrijfspand links zullen laten liggen. Laat je daarom adviseren en bijstaan door een professionele alarminstallateur bij het kiezen van een voor jou toepasselijke alarminstallatie of alarmsysteem. Door zijn ervaring en vakkennis zal de erkende installateur je alarminstallatie budgettair en op maat samenstellen, zodat je woning beschermd zal zijn tegen alle mogelijke vormen van inbraak. Via offertesonline.be kun je vrijblijvend enkele alarminstallateurs uit jouw regio of omgeving contacteren voor adviezen, offertes of informatie. Ze zullen je graag verder helpen!
Bij een uitgebreide alarminstallatie hoort ook een bewaking met één of meerdere bewakingscamera’s. Naast de bekabelde alarmsystemen die analoge beveiligingscamera's gebruiken, zijn de meeste camera's draadloze beveiligingscamera’s die een HD (High Definition) kwaliteit bezitten, waardoor ze scherpe camerabeelden kunnen weergeven. Via een HD camera kun je je camerabeelden ook in het alarmsysteem registreren en ze opslaan en bewaren. De sterkte van je HD toestel wordt uitgedrukt in pixels: hoe hoger de pixels, hoe hoger de kwaliteit van je HD camera. Een mini camera zal omwille van zijn beperkte afmetingen niet dezelfde kwalitatieve camerabeelden kunnen geven als een bullet, dome of IP camera. IP camera’s geven dankzij de dual HD-SDI of UHD (Ultra High Definition) ondersteuning de meest haarscherpe beelden. Bij een uitgebreide alarminstallatie treffen we dan ook meerdere HD camera’s en/of IP camera’s aan, die zowel als buitencamera of als binnen bewakingscamera kunnen gebruikt worden. De prijzen voor een HD camera kunnen sterk variëren naargelang de resolutie en de bijkomende opties zoals een zoom of een infrarood functie. Voor meer informatie over de werking en de mogelijkheden van HD camera’s in je draadloos alarmsysteem, kun je hier contact opnemen met de professionele alarminstallateurs uit je regio voor enkele vrijblijvende offertes!
Vele alarminstallaties met beveiligingscamera's maken gebruik van bullet camera’s. Een bullet camera is een verstelbare vaste buiten bewakingscamera die gericht geplaatst wordt op de deuren en toegangen van je huis. Doordat de bullet camera’s duidelijk alles waarnemen en filmen, zullen inbrekers minder geneigd zijn om je woning hier binnen te dringen. Bovendien beschikt de bullet camera ook over een stevige behuizing zodat hij goed bestand is tegen vandalisme. Vaak worden bullet toestellen uitgerust met een kwaliteitsvolle breedhoek lens zodat ze een zo ruim mogelijk beeld kunnen weergeven. Bullet camera’s zijn waterdicht en vuil- en stofbestendig waardoor ze weinig tot geen onderhoud nodig hebben. Ze kunnen tevens voorzien worden van een in- en uitzoom functie, van een infrarood functie, en je kunt ze draadloos vanaf afstand bedienen met je smartphone. Door hun degelijkheid worden Bullet camera’s ook vaak voorzien in een draadloze alarminstallatie of draadloos alarmsysteem van bedrijven om bepaalde opslagplaatsen, werven of parkings te controleren. Wenst je meer informatie over bullet camera’s voor alarminstallaties? Neem hier contact op met de lokale alarminstallateurs uit je regio voor enkele vrijblijvende adviezen of offertes!
In tegenstelling tot een bullet kun je bij een dome camera niet zien naar waar de bewakingscamera gericht staat. Dit komt omdat een dome beveiligingscamera gebruik maakt van een (verdonkerde) glazen bol waarin de HD lens verborgen zit. Door de ronde vorm lijkt het zo net een allround camera die de volledige omgeving controleert. Het spreekt voor zich dat deze dome beveiligingscamera’s niet zo geliefd zijn bij de inbrekers, omdat ze nooit weten of ze al dan niet gefilmd worden, en of er een alarm wordt gegeven. Bij een alarmsysteem ter beveiliging van je woning, worden dome camera’s minder gebruikt als buitencamera’s, behalve indien men liever minder opvallende beveiligingscamera’s aan de buitenzijde wilt plaatsen. Dome camera’s zijn niet altijd waterdicht en ze zijn ook gevoeliger voor stof en vuil, waardoor ze regelmatig moeten gereinigd worden. Daarom zijn dome bewakingscamera’s uiterst geschikt voor het beschermen en filmen binnen in de woning. Door hun ronde vorm kunnen deze bewakingscamera’s zowel op het plafond als op de muur bevestigd worden. Via een bewegingsmelder kan de beveiligingscamera geactiveerd worden en zal hij elke beweging bij inbraken detecteren en opnemen. Sommige dome camera’s bezitten een 360 graden rotatie en je kunt ze vanaf afstand bedienen met je smartphone indien ze draadloos gekoppeld zijn aan het netwerk van je alarminstallatie of alarmsysteem. Interesse in de uitbreidingsmogelijkheden van je alarmsysteem met dome camera’s? Contacteer de professionele alarminstallateurs uit je regio en vraag naar enkele vrijblijvende offertes!
IP camera’s zijn hoogwaardige HD camera’s die draadloos gekoppeld zijn aan een bepaald detectie- beveiligings- of alarmsysteem. IP camera’s (Internet Protocol) maken gebruik van bepaalde controlemechanismen die zorgen voor een verbinding tussen de internettechnologie en de security toepassingen. Het zijn slimme HD camera’s die als draadloze componenten verbonden zijn aan een monitor, en die zelfstandig of synchroon met andere HD of IP camera’s kunnen werken. Door hun integratie in het draadloos systeem van je netwerk, kun je je IP camera’s vanaf afstand bedienen en volgen. Zo kun je je IP camera’s perfect bedienen met je smartphone of tablet en ze laten inzoomen of roteren. Door hun scherpe camerabeelden zijn IP camera’s een kwalitatieve toevoeging aan je draadloze alarminstallatie en de bewakingscamera’s kunnen zowel als dome of als bullet camera gebruikt worden. Door de hoge resolutie met een dual HD-SDI of een UHD (Ultra High Definition) kwaliteit zijn ze dan ook duurder dan de gewone HD camera’s. Ontdek het grote aanbod aan IP camera’s bij je regionale alarminstallateurs en vraag enkele vrijblijvende offertes aan!
Van goede alarminstallaties verwacht je dat de bewakingscamera's ook ‘s nachts goede beelden kunnen maken. Toch zijn niet alle bewakingscamera’s uitgerust als nachtzichtcamera. Zonder een lichtversterker of een infrarood functie kun je met je HD camera ‘s, zowel draadloos als bekabeld, nachts weinig uitrichten. Maar gelukkig zijn de meeste HD of IP camera’s wel uitgerust als nachtzichtcamera. Sommige bewakingscamera’s hebben een starlight lichtversterker die elk kleinste straaltje lichtinval, 0,005 Lux is reeds voldoende, kunnen vergroten waardoor ze haarscherpe camerabeelden kunnen maken. De meeste nachtzichtcamera’s zijn uitgerust met een infrarood functie waarbij de nachtzichtcamera de warmtestralen omzet in een thermische beeldvorming. Deze thermische Infrarood camera’s zijn zeer accuraat en ze leveren een vrij hoogwaardige kwaliteit af. Voor een goede alarminstallatie of alarmsysteem is de integratie van enkele nachtzichtcamera’s onontbeerlijk, want de nacht is meestal het uitverkoren tijdstip waarop de inbraken gepleegd worden. De nachtzichtcamera's beschermen je tijdens je nachtrust en dankzij de ingebouwde detectoren kunnen ze dan ook elke inbraak of inbraakpoging detecteren. Voor meer informatie over een alarmsysteem met nachtzichtcamera’s, kun je hier contact opnemen met de gespecialiseerde alarminstallateurs uit je regio!
De meeste alarminstallaties werken met HD of IP camera’s die draadloos worden geconnecteerd met de andere draadloze componenten van een netwerk. Bij een draadloze alarminstallatie zijn de camera’s, in tegenstelling tot bekabelde alarminstallaties, zeer gemakkelijk te plaatsen en te verplaatsen, maar ze vereisen wel een stabiele wifi verbinding. Soms is het nodig om voor de goede werking van je draadloos alarmsysteem een wifi versterker te plaatsen of om een LAN adapter te voorzien. Het grote voordeel van draadloze camera’s is dat je je alarminstallatie en je camerabewaking zonder problemen kunt uitbreiden en aanpassen. Bij vaste bekabelde alarmsystemen zal je hiervoor bijkomende slijp- en breekwerken moeten laten uitvoeren, met alle bijkomende nadelige gevolgen. Heb je toch al een alarmsysteem met bekabelde bewakingscamera’s, dan kun je je camerabewaking verder uitbreiden met draadloze componenten via een hybride systeem. Camera’s voor een draadloos alarmsysteem zijn wel iets duurder dan camera’s voor bekabelde alarmsystemen. Naargelang hun resolutie en hun bijkomende opties zoals een bewegingsmelder, in- en uitzoom functie, een lichtversterker, een infrarood functie of rotatiefunctie, zal je voor je HD of IP camera meer of minder moeten betalen. De meest gesofisticeerde camera’s die draadloos werken, kosten dus meer maar hun beeldkwaliteit is dan ook verbluffend. Voor alle informatie over camera’s voor je draadloos alarmsysteem, kun je hier vrijblijvend terecht bij enkele professionele alarminstallateurs uit jouw regio!
Bij een goede alarminstallatie of alarmsysteem hoort zonder twijfel een goede toegangscontrole. Door je deuren en ramen goed te vergrendelen en te beveiligen, ontneem je reeds een groot deel van de inbraak mogelijkheden waardoor inbrekers makkelijker andere doelwitten zullen opzoeken. Daarnaast kun je ook de toegang tot je woning beveiligen met een parlofoon of videofonie systeem waarbij je vanaf afstand kan zien of horen wie er aan je deuren aanbelt of verschijnt. Wenst je je alarminstallatie nog verder uit te breiden, dan kun je je eigendom verder beschermen door er nog een bewegingsmelder, magneetcontacten, detectoren, sensoren, slagbomen, alarmcodes, automatische poortvergrendelingen, bewakingscamera’s, nummerplaatherkenningen, of glasbreukdetectors aan toe voegen. Ook voor bedrijven vormt een goede toegangscontrole een wezenlijk onderdeel om hun firma of bedrijfspand te beschermen. Zo kunnen kantoren en bedrijven hun toegangscontrole koppelen aan magneetbadges, metaaldetectors, digitale codeklaviers, aanwezigheidscontroles of biometrische herkenningen voor een optimale uitbating en beveiliging. Ook een stille alarmmelding of een buitensirene kunnen in het systeem worden opgenomen. Voor super beveiligde zones kunnen er zelfs irisscans of vingerprints voorzien worden in je alarminstallatie of alarmsysteem. Met een toegangscontrole verbeter je dus niet alleen je veiligheid, maar ook je comfort. Via offertesonline.be kun je vrijblijvend de uitbreidingsmogelijkheden ontdekken voor een toegangscontrole systeem door enkele offertes aan te vragen bij de professionele alarminstallateurs uit je regio!
Naast de vaste camerabewaking vormen de bewegingsmelders of sensoren een belangrijk onderdeel van je alarminstallatie of alarmsysteem. Sensoren maken gebruik van infraroodgolven en ze zullen een alarmmelding geven, of alarm slaan, wanneer er een verandering in het infrarood veld wordt waargenomen. Zo kun je alle belangrijke vertrekken of toegangen van je woning of bedrijf voorzien van een bewegingsmelder die je door een erkend installateur binnen laat aanbrengen. Een bewegingsmelder kan geplaatst worden in je woning, garage, werkplaats, loods, of bedrijf. De bewegingsmelder zal bij een overschrijding van de infrarood waarden het alarm doen afgaan en iedereen, die in de vooraf geprogrammeerde selectielijst van je alarmmelding staat, verwittigen. Het alarm van de bewegingsmelder kan worden weergegeven door een buitensirene, belsignaal en/of zwaailicht, maar slimme sensoren kunnen ook de lichten laten knipperen, de rolluiken openen, de audio loeihard laten spelen, of juist al je toegangen vergrendelen, zodat de inbreker niet kan ontsnappen. Naast elk zichtbaar en hoorbaar alarm, kun je ook kiezen voor een stil alarm waarbij de bewegingsmelder alleen een signaal zal sturen naar de alarmcentrale van de bewakingsfirma of de politie. Bij bedrijven en kantoren worden er vaak stille bewegingsmelders en sensoren gebruikt om de inbrekers op heterdaad te kunnen betrappen. Er bestaan ook goedkopere bewegingsmelders die niet met infrarood detecteren en die alleen maar een ontradende functie hebben om inbrekers af te schrikken. Ze worden meestal in de tuin geplaatst en ze zullen bij een bepaalde beweging licht geven. Wens je meer inlichtingen over de verschillende soorten sensoren en hun uitbreidingsmogelijkheden? Neem dan contact op met onze lokale alarmsystemen installateurs uit je omgeving voor prijzen, adviezen en een gratis offerte! Ze zullen je graag helpen!
Alarmcentrales zijn centrales die een oproep of alarm van je alarminstallatie of alarmsysteem ontvangen en registreren. De meeste alarmcentrales worden uitgebaat door veiligheidsfirma’s die een bepaalde kost aanrekenen voor hun diensten. Maar je kunt ook een rechtstreekse verbinding aanvragen bij de alarmcentrale van de politie. De nummer van de alarmcentrale wordt door de alarminstallateur vast geprogrammeerd in het centraal bedieningssysteem van je alarminstallatie of alarmsysteem. Bij een binnenkomend alarm zal de alarmcentrale dan bepaalde acties ondernemen volgens de aangegane afspraken. Zo kunnen ze bij een eventuele inbraak of een brandalarm, een controle oproep doen, een patrouille langs sturen of de nabije politie verwittigen. Jouw alarmsysteem en de alarmcentrale worden met elkaar verbonden via een vaste lijn, GSM of over het internet. Het kan dus zowel voor een draadloos alarmsysteem als voor bekabelde alarmsystemen. De prijzen voor een aansluiting bij een alarmcentrale beginnen vanaf zo’n vijftien euro per maand. Het voordeel van een alarmcentrale is dat je je huis ook tijdens je afwezigheid kunt laten beschermen, zelfs wanneer je op vakantie bent. Ook het onderhoud van je alarminstallatie of alarmsysteem kan worden opgenomen in je overeenkomst met de alarmcentrale. Hou er wel rekening mee dat je de politie of de bewakingsagenten niet nodeloos laat opdraven door een foutieve bediening of door een onachtzaamheid. Een afgesproken controle oproep bij een alarm of eventuele inbraak, kan hier al vele misverstanden voorkomen. Voor al de mogelijkheden van een alarmcentrale, kun je vrijblijvend onze alarminstallateurs contacteren voor offertes, adviezen en verdere informatie!
Met het installeren van goede beveiligingssloten en raambeveiligingen voorkom je al zeer vele pogingen tot inbraak. Bijna alle inbraken worden immers uitgevoerd via het forceren of het openen van deuren en ramen. Door je deuren te voorzien van beveiligde cilindersloten met een veiligheidsbeslag, een antikerntrek, of een driepuntslot, bescherm je je toegangen tegen lopers, lockpicking of sleutelbreuk. Ook je ramen kunnen door een professionele alarminstallateur voorzien worden van bijzetsloten, paddenstoelnokken, vergrendelbare raamkrukken of raamblokken. Combineer je ramen dan nog met inbraakbestendig glas of glasbreukdetectoren, en je houdt elke inbreker uit je woning. Beveiligingssloten met een uniek gecertificeerd cilinderslot en beveiligde raamsluitingen, zorgen ervoor dat je voldoet aan de eisen van het Politiekeurmerk veilig wonen (SKG). In combinatie met de andere voorzieningen en componenten van je draadloos alarmsysteem of bekabelde alarmsystemen, zoals een camerabewaking, bewegingsmelders, parlofoon-videofonie, of magneetcontacten, ontmoedig je elke poging tot inbraak en de inbreker zal zijn geluk beproeven bij makkelijkere doelwitten. Voor offertes en adviezen over beveiligingssloten verwijzen we je graag door naar de gediplomeerde alarminstallateurs uit jouw regio!
Waarom zou je je alarminstallatie of alarmsysteem alleen maar beperken tot het weren van inbrekers en vandalen. Met een geïntegreerde brandbeveiliging in je draadloos alarmsysteem of bekabelde alarmsystemen, zorg je ook op het vlak van een alarm bij brand voor je eigen veiligheid en gezondheid. Een brandbeveiliging maakt gebruik van hoogwaardige rookdetectors en koolmonoxide detectors die op verschillende locaties door je alarminstallateur worden geplaatst in je woning of bedrijfspand. Bij een beginnende rook, brand of koolmonoxide, zullen de detectoren onmiddellijk alarm slaan en jou verwittigen. Indien je alarminstallatie of alarmsysteem gebruik maakt van een alarmcentrale, dan zal het alarm ook hier aankomen zodat men de gepaste acties kan uitvoeren. Een professioneel branddetectiesysteem bevat hiervoor hoogtechnologische rook- en branddetectors die met elkaar verbonden zijn en die eventueel ook gekoppeld kunnen worden aan je binnen- of buitencamera’s. Zo kun je via je smartphone onmiddellijk de ernst van de situatie inschatten. Ook CO-vergiftigingen kunnen vermeden worden wanneer de koolmonoxide detectoren een te hoge waarde opmeten. Een brandbeveiliging of een koolmonoxide detectie kun je zowel als bekabeld systeem of als draadloos systeem verkrijgen en vaak worden ze mee geïntegreerd in je alarminstallatie. Voor meer informatie over een brandbeveiliging, kun je hier de professionele installateurs uit je regio contacteren! Ze zullen je graag van dienst zijn om de verschillende uitbreidingsmogelijkheden van je alarmsysteem toe te lichten!
De prijzen voor een alarminstallatie of alarmsysteem lopen sterk uiteen. De vraag is hoeveel je wilt spenderen om je huis of bedrijf te beschermen? Je kunt al tegen een redelijke prijs een eenvoudig alarmsysteem laten installeren. Dit kan een draadloos alarmsysteem zijn, of een bekabeld systeem. Negentig procent van de inbraken wordt gepleegd in huizen zonder een alarminstallatie of alarmsysteem. Een goed zichtbaar alarm zal je woning dus beduidend beter beschermen. Natuurlijk kun je naast veiligheidscamera's en sensoren ook nog investeren in de beveiliging van je deuren en ramen. Of je alarm koppelen aan een alarmcentrale. Mogelijkheden genoeg dus om een alarminstallatie of alarmsysteem samen te stellen volgens jouw verwachtingen en je budget.
Het spreekt voor zich dat de kwaliteit van een bewakingscamera, sensor, of veiligheidsvergrendeling sterk zal wegen op de prijs. Wil je beelden met een hoge resolutie en voldoende pixels, en voorzien van een infrarood nachtzicht functie, dan zal de prijs voor je IP of HD bewakingscamera hoger liggen. Over het algemeen is een draadloos alarmsysteem ook iets duurder dan een bekabeld systeem. Informeer je daarom op voorhand bij de erkende lokale alarminstallateurs uit je directe omgeving en vraag hen gratis naar enkele offertes of adviezen. Zo heb je een idee van de prijs en kun je een alarmsysteem kiezen dat beantwoordt aan jouw wensen en budget.